Onze klanten geven ons een 9,6

Veiligheidsinstructiekaarten

Een BHV organisatie bestaat uit bedrijfshulpverleners, directieleden en andere personen zoals bijvoorbeeld EHBO’ers en ontruimers die taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden hebben die volgen uit het BHV plan. De taak en verantwoordelijkheid van een BHV organisatie is onder andere het geven van voorlichting en instructies aan medewerkers, bezoekers en bewoners betreffende de noodprocedures binnen de locatie.

Om medewerkers, bezoekers en bewoners voor te bereiden op een noodsituatie voordat de BHV organisatie operationeel is, kunnen de aanwezigen een veiligheidsinstructiekaart hanteren zoals deze staan omschreven in de NEN 4000:2008 Bedrijfshulpverlening (Hoofdstuk 4.4.1.3/C). De informatie op deze veiligheidsinstructiekaart komt voort uit het BHV plan. Het doel van een veiligheidsinstructiekaart is om op een zo eenvoudig mogelijke manier de aanwezigen te informeren over de noodprocedures in een gebouw, zodat iedereen weet wat hem of haar te doen staat bij een incident of calamiteit. De veiligheidsinstructiekaart heeft als doel niet alleen de bedrijfshulpverlener maar ook de onervaren werknemers, bezoekers en bewoners onmiddellijk in staat te stellen snel en doelmatig te kunnen handelen bij een calamiteit.

Veiligheid Direct kan geheel op maat en op basis van uw wensen veiligheidsinstructiekaarten voor uw bedrijf of instelling ontwikkelen. De veiligheidsinstructiekaarten worden standaard geleverd in een A5 kliklijst welke eenvoudig is te bevestigen. De A5 kliklijsten zijn tegen een kleine meerprijs tevens te bestellen in een RAL kleur naar keuze waardoor u de veiligheidsinstructiekaart nog beter kunt laten opvallen.

Wilt u een offerte voor één van onze diensten?