Onze klanten geven ons een 9,6

Advies brandveiligheid

Gaat u verbouwen, uitbreiden of nieuw bouwen? De adviseurs van Veiligheid Direct zijn gespecialiseerd in het geven van een deskundig advies brandveiligheid op het gebied van bouwkunde en installaties. Daarnaast kunnen wij geheel onafhankelijk gedetailleerde offertes voor u opvragen bij installateurs, bouwbedrijven en aannemers. Wij denken met u mee en vertalen uw wensen naar oplossingen die passen binnen de relevante regelgeving.

Tevens kunnen onze adviseurs een programma van eisen (PVE, tegenwoordig UPD,uitgangspuntendocument) opstellen voor een nieuwe of bestaande installatie zoals bijvoorbeeld een brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie en sprinklerinstallatie. Het PvE kan daarnaast de basis vormen voor een eventuele voor certificering.

Heeft u discussie met de brandweer? Vraag een second opinion brandveiligheid aan!

De eigenaar of gebruiker van een gebouw heeft vaak te maken met complexe wet- en regelgeving op het gebied van bouwkundige- of installatietechnische brandveiligheid. Vaak zijn standaardoplossingen zoals beschreven in de regelgeving niet toepasbaar, in dat geval is maatwerk noodzakelijk. Het bevoegde gezag (gemeente/brandweer) zal eisen stellen aan de uit te voeren bouwkundige- en installatietechnische aanpassingen. De adviseurs van Veiligheid Direct beoordelen de gestelde eisen, en kunnen eventueel in overleg met u en het bevoegde gezag alternatieven ontwikkelen. Uitgangspunt is dat uw gebouw maximaal veilig is tegen zo laag mogelijke kosten.

Projectmanagement

Naast een advies brandveiligheid bent u ook voor projectmanagement voor, tijdens en na het treffen van brandveiligheidsmaatregelen aan uw object bij Veiligheid Direct aan het juiste adres. Veiligheid Direct is in staat om met haar specialisten te ondersteunen of u volledig te ontzorgen in de volgende fasen;

Wilt u een offerte voor één van onze diensten?