Onze klanten geven ons een 9,6

Bedrijfsnoodplan

Het als organisatie beschikken over een bedrijfsnoodplan is een wettelijke verplichting. Het bedrijfsnoodplan is een allesomvattend plan waarin staat omschreven hoe uw organisatie met een noodsituatie omgaat en hoe hierop gereageerd dient te worden.

Het bedrijfsnoodplan omschrijft hoe u zich als organisatie heeft voorbereid op calamiteiten en hoe u als organisatie met calamiteiten omgaat, ongevallen meld en registreert. Het bedrijfsnoodplan omschrijft de organisatiestructuren, interne procedures bij calamiteiten en alle vastgelegde afspraken met betrekking tot calamiteitensituaties. Daarnaast staat in het bedrijfsnoodplan vastgelegd wat de taken en bevoegdheden zijn van de bedrijfshulpverleningsorganisatie, hoe u tijdens of na een calamiteit voorlichting geeft aan de media en over welke technische middelen uw organisatie beschikt en hoe deze worden onderhouden.

Hoe wij u kunnen ondersteunen

De veiligheidskundigen van Veiligheid direct zijn specialist in het ontwikkelen van bedrijfsnoodplannen. Naast het opstellen van een bedrijfsnoodplan kunnen wij u adviseren wanneer u het bedrijfsnoodplan zelf opstelt of kunnen wij u ondersteunen bij de implementatie van het plan binnen uw organisatie. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u een offerte voor één van onze diensten?