Onze klanten geven ons een 9,6

Reanimatiecursus (met AED)

Wist u dat er wekelijks ruim 300 mensen worden getroffen door een hartstilstand? Weet u wat u moet doen als dit iemand in uw omgeving overkomt? De kans is groot dat uw kennis over reanimatie onvoldoende is om te kunnen helpen. In Nederland beschikt namelijk slechts 3% van de bevolking over kennis van eerste hulp, en dat is natuurlijk veel te weinig!

Door een reanimatiecursus bij te wonen staat u niet met lege handen als er een keer echt wat aan de hand is. Tijdens de reanimatiecursus leert u de basistechnieken van reanimatie en de verschillen tussen reanimatie bij een volwassene en een kind. Ook het gebruik van een AED tijdens een reanimatie komt, indien gewenst, uitgebreid aan bod.

Wat wordt er behandeld tijdens de reanimatiecursus?

Tijdens de reanimatie cursus worden de volgende zaken behandeld: Reanimatie bij kinderen, Reanimatie bij volwassene, Reanimatie bij baby’s en reanimatie met ondersteuning van een AED. Uiteraard is er tijdens de reanimatiecursus ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wat kost een reanimatiecursus op mijn locatie?

De kosten voor het organiseren van een reanimatiecursus op uw locatie bedragen €495,00 exclusief BTW. Dit is inclusief instructeur, lesmateriaal, reiskosten van de instructeur en gebruik van reanimatiepoppen tijdens de cursus.

Aantal deelnemers

Tijdens de reanimatiecursus kunnen 14 personen de cursus bijwonen. Dit betekent dat wanneer u de cursus met 14 personen volgt de prijs per cursist slechts €35,35 is, en dat is uiterst voordelig. Indien u met meer dan 14 deelnemers de cursus wilt organiseren adviseren wij een extra EHBO instructeur welke extra reanimatiepoppen meeneemt zodat iedereen voldoende tijd heeft in de praktijk te oefenen.

Hoe lang duurt de reanimatiecursus?

De reanimatiecursus duurt, afhankelijk van het aantal deelnemers, 3,5 uur.

Reanimatie diploma

Na afloop van de reanimatiecursus ontvangen alle deelnemers een reanimatie diploma. Dit diploma is 1 jaar geldig. Wij adviseren om jaarlijks een reanimatiecursus te volgen zodat alle kennis op peil blijft en u op de hoogte blijft van de laatste reanimatietechnieken.

Reanimatiecursus aanvragen

Wilt u een reanimatiecursus op uw locatie laten verzorgen? Neem dan contact met ons op door uw gegevens achter te laten op het cursus aanvraagformulier via onderstaande button.

Wilt u een offerte voor één van onze diensten?