Onze klanten geven ons een 9,6

EHBO cursus

Eerste Hulp Bij Ongelukken helpt vervelende gevolgen na een ongeval of ongeluk te voorkomen. Het is de juiste parate kennis van zaken, die er samen met ervaring vanuit de EHBO cursus voor zorgt dat omstanders daadwerkelijk ingrijpen, waardoor u adequaat kunt reageren en handelen.

Leren reanimeren maakt standaard onderdeel uit van al onze EHBO cursussen. Uiteraard zijn we door heel het land actief met onze EHBO cursus en kunnen wij tevens zorgen voor een maatwerk cursus in 1 dag. Deelnemers ontvangen na afloop een digitaal EHBO diploma. Desgewenst zorgen we voor een EHBO cursus volgens een officiële certificering, wij adviseren u om hier vervolgens jaarlijks gebruik van te maken. Uiteraard kunnen wij u kosteloos helpen herinneren aan de EHBO herhaling, zodat u de EHBO cursus bij kunt blijven houden en u en uw personeel weten hoe zij dienen te reageren op een noodsituatie.

Maatwerk EHBO cursus

We zorgen voor een goede EHBO cursus op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Dit leidt tot een maatwerk EHBO cursus, waarbij alle belangrijke elementen aan bod komen. We bieden u op basis van de aanwezige risico’s binnen uw bedrijf, vereniging of persoonlijke omgeving graag enkele keuzes aan, zodat u zelf uw voorkeur aan kunt geven.

Onderwerpen

Onderwerpen welke tijdens deze EHBO cursus bijvoorbeeld kunnen worden behandeld zijn ; Kinder EHBO, Reanimatie, AED, bloedingen, hoofdletsel, snijwonden, brandwonden, verslikken en verstikken, beroerte, vergiftiging, kneuzingen, botbreuken, verstuikingen en ontwrichtingen en verband- en hulpmiddelen. Deze EHBO cursus is vooral bedoeld om het praktisch handelen tijdens ongevallen onder de knie te krijgen en voorziet in de belangrijkste basiskennis van eerste hulp. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het toevoegen van specifieke onderwerpen en maatwerk.

Naast het behandelen van de besproken onderwerpen is er ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Geschikt voor nieuwe en bestaande EHBO’ers

De EHBO cursus is geschikt voor nieuwe én bestaande eerste hulpverleners, er is dus geen vooropleiding vereist. De traditionele driedaagse basisopleiding EHBO en de eendaagse herhalingsopleiding EHBO komen hiermee te vervallen. Dit maakt het voor u eenvoudiger de EHBO cursus te organiseren, bespaart u veel tijd en maakt het u veel overzichtelijker.

EHBO cursus voor een vaste groepsprijs

Waar u elders betaalt per cursist of op basis van cursusinhoud, betaalt u bij Veiligheid Direct altijd een van te voren afgesproken vaste groepsprijs voor een compleet op maat ingerichte EHBO cursus. De afgesproken prijs is vast ongeacht de inhoud, en ongeacht het aantal deelnemers (Met een maximum van 14 deelnemers per dag). Wij verzorgen al EHBO cursussen vanaf €35,00 per persoon. Daarnaast bespaart u op verletkosten voor nieuwe EHBO’ers doordat de driedaagse basisopleiding komt te vervallen en wordt vervangen voor één EHBO cursus.

Aantal deelnemers

Het maximale aantal deelnemers per groep is 14 personen. Een minimaal aantal deelnemers hanteren wij niet, ook voor slechts 2 personen verzorgen wij een EHBO cursus. Minder cursisten betekent nog meer individuele aandacht en dus meer kwaliteit. Meer cursisten betekent een zeer scherpe prijs per cursist. Dit betekent overigens niet dat de kwaliteit in een volle groep onderdoet aan een minder bezette groep aangezien onze kwaliteitsstandaard zeer hoog ligt.

Incompany EHBO cursus

Veiligheid Direct verzorgt uitsluitend incompany EHBO cursussen, wat betekent dat je hiervoor de deur niet uit hoeft. Heb je een geschikte locatie binnen je bedrijf, je vereniging of gewoon bij jou thuis? Wij komen graag naar je toe, zodat we je op een soepele wijze van dienst kunnen zijn en je in een bekende omgeving kunt deelnemen aan de EHBO cursus.

Beschik je niet over een geschikte locatie voor de EHBO cursus? Geen probleem, wij gaan in overleg samen met jou op zoek naar een locatie in de buurt. Bovendien berekenen we daarvoor vooraf een eventuele meerprijs, zodat je met het oog op de EHBO cursus precies weet waar je aan toe bent.

Landelijke dekking

Wij bieden de EHBO cursus door heel het land aan, van Groningen tot in Limburg en van Den Haag tot aan Nijmegen of Arnhem. We komen naar uw locatie toe en maken daar gebruik van de materialen die we meenemen, om de EHBO cursus te kunnen geven. We zullen de ruimte vooraf beoordelen, om na te gaan of we daar goed uit de voeten kunnen met het aantal deelnemers dat u voorstelt. Op die manier kunt u rekenen op een effectieve EHBO cursus, die een uitstekende basis vormt om goed te reageren en te handelen zodra er een keer wat aan de hand is.

Wilt u een offerte voor één van onze diensten?