Onze klanten geven ons een 9,6

Hoofd Basishulpverlening

In grotere organisaties is het Hoofd BHV de spil tussen de uitvoerende BHVers en het management. Het Hoofd BHV draagt zorg voor het opzetten en implementeren van de BHV organisatie en zorgt voor draagvlak binnen de organisatie. Het Hoofd BHV adviseert de directie of het bestuur over de te nemen maatregelen, beheert budgetten en bewaakt het opleidingsniveau van de BHV organisatie. Indien dit past binnen de bedrijfsvoering dan heeft het Hoofd BHV ook een operationele taak als lid van het calamiteitenteam.

De functie van het Hoofd BHV is vaak goed te combineren met de functie Facilitair Coördinator, ARBO coördinator of Preventiemedewerker.

De Hoofd BHV opleiding vraagt een actieve inzet van de deelnemers. De Hoofd BHV opleiding heeft 2 contact dagen met een tussenperiode van 10 tot 12 weken. In deze periode dienen de cursisten een opdracht uit te werken die op de tweede contactdag door de cursist gepresenteerd wordt. De zelfstudie belasting bedraagt ongeveer 60 tot 80 uur. De instructeur is in deze periode per e-mail bereikbaar voor ondersteuning en om vragen te beantwoorden. Ongeveer twee weken na de tweede contactdag volgt het examen Hoofd BHV.

Onderwerpen welke onder andere worden behandeld:

Wilt u een offerte voor één van onze diensten?