Onze klanten geven ons een 9,6

Detailonderzoek brandveiligheid

In het eerste decennium van deze eeuw zijn door een groot aantal gemeenten Gebruiksvergunningen Brandveilig Gebruik afgegeven. Voorafgaand aan de afgifte van de Gebruiksvergunning heeft er vaak een globaal onderzoek plaatsgevonden naar de bouwkundige- en installatietechnische voorzieningen in uw gebouw. Wellicht heeft u aanpassingen moeten verrichten aan uw gebouw. Dat u als eigenaar of gebruiker nu beschikt over een gebruiksvergunning is echter geen garantie dat u ook werkelijk voldoet aan de regelgeving, of dat uw risico’s tot een minimum beperkt zijn.

Het onderhoud en gebruik van een gebouw is dynamisch. In de loop der tijd zullen aanpassingen gedaan zijn die de brandveiligheid niet altijd ten goede komen. Uit ervaring weten wij dat met name boven systeemplafonds de brandscheidingen regelmatig defecten vertonen veroorzaakt door werkzaamheden die in de loop der jaren zijn uitgevoerd.

Met een detailonderzoek van Veiligheid Direct weet u precies waar u aan toe bent en-of welke risico’s u op dit moment loopt. Elke brandscheiding en installatie wordt gedetailleerd onderzocht en opgetekend in een logboek. Desgewenst kunnen wij hierna het hele proces van het updaten van de brandscheidingen en/of de brandveiligheidsinstallaties voor u begeleiden. Onze stelregel is dat de kosten die u voor het detailonderzoek maakt ruimschoots worden terugverdiend door het inzetten van onze adviseurs in het vervolgtraject. Wij hebben een groot aantal gespecialiseerde partners, en wij zorgen ervoor dat u altijd de beste offerte krijgt voor uw project bij het aanpassen van uw gebouw. Bij oplevering van het gebouw ontvangt u van Veiligheid Direct een gedetailleerd logboek en een beheersprotocol waarmee u in de toekomst defecten aan brandscheidingen en brandveiligheidsinstallaties kunt voorkomen.

Wilt u een offerte voor één van onze diensten?