Onze klanten geven ons een 9,6

Over Veiligheid Direct

Veiligheid Direct is een adviesbureau gespecialiseerd in (brand)veiligheid. Wij beschikken over een groot aantal direct inzetbare specialisten. Het “veiligheidsdenken” is diep verankerd in onze organisatie en dus ook bij onze medewerkers! Naast advies bent u ook voor veiligheidspersoneel bij Veiligheid Direct aan het juiste adres. Vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam begeleiden wij onze klanten om een maatwerkoplossing samen te stellen. Onze tarieven zijn altijd scherp, helder en all inclusief. Onze klanten hebben altijd een vast aanspreekpunt, per klant stellen wij een deskundige accountmanager aan die thuis is in de materie.

Consultancy

Wij zijn in staat om gebouwen en installaties te inspecteren op het gebied van brandveiligheid, een Risico Inventarisatie en Evaluatie onderzoek te doen en hierover te rapporteren, een onderzoek te doen naar de BHV organisatie of de risico’s van een door u georganiseerd evenement in kaart te brengen en te beheersen. Daarnaast bieden wij ondersteuning tijdens vergunningstrajecten of bij discussie met de brandweer over de toe te passen brandveiligheidsvoorzieningen.

Veiligheidspersoneel

Onze specialisten kunnen worden ingezet bij het preventief toezicht houden bij risicovolle objecten, (brand)gevaarlijke werkzaamheden of bieden ondersteuning tijdens het opzetten en implementeren van uw veiligheidsbeleid. Onze specialisten zijn landelijk inzetbaar. Afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht stellen wij een specialistisch team samen. Onze specialisten kunnen worden ingezet bij bedrijven welke tijdelijk onvoldoende eigen capaciteit hebben of indien nodig voor langere duur.

Veiligheidsopleidingen

Veiligheid Direct is specialist in het organiseren van maatwerk veiligheidsopleidingen op locatie van de opdrachtgever. Door het ‘incompany trainen’ kunnen wij de cursisten optimaal voorbereiden op de specifieke aanwezige risico’s.

Wilt u weten wat Veiligheid Direct voor u kan betekenen?